Forum nerwicy i lęku
Forum Znerwicowani.pl to miejsce, w którym możesz porozmawiać o nerwicy, lęku, atakach paniki i objawach, które często trudno wyjaśnić osobom z otoczenia. Możesz opisać swoją historię, zadać pytanie, podzielić się doświadczeniem albo przeczytać, jak z podobnymi problemami radzą sobie inni.
Znajdziesz tutaj rozmowy dotyczące m.in. nerwicy lękowej, ataków paniki, derealizacji, natrętnych myśli, problemów ze snem, objawów somatycznych oraz sposobów radzenia sobie z lękiem.
Nie musisz przechodzić przez to sam. Zarejestruj się i dołącz do dyskusji.
Najgorszy mój dzień z nerwicą
Cześć wszystkim
Chcę zacząć od czegoś trudnego, ale prawdziwego. U mnie najgorszy dzień to był ten, kiedy siedziałem w domu sam, serce waliło jak oszalałe, ręce drżały, a w głowie kołatała się myśl „to się nigdy nie skończy, to jest moje życie na zawsze”. Nie mogłem nawet wstać z kanapy, bo bałem się, że jak wyjdę na ulicę, to padnę. A Wy? Jak wyglądał Wasz najgorszy dzień z nerwicą? Nie musicie opisywać wszystkiego wystarczy jedno zdanie, jedno uczucie, jeden moment. Dzięki, że jesteście tu ze mną. W sumie to gdzieś się trzeba wygadać, pozdrawiam
Cześć wszystkim
Chcę zacząć od czegoś trudnego, ale prawdziwego. U mnie najgorszy dzień to był ten, kiedy siedziałem w domu sam, serce waliło jak oszalałe, ręce drżały, a w głowie kołatała się myśl „to się nigdy nie skończy, to jest moje życie na zawsze”. Nie mogłem nawet wstać z kanapy, bo bałem się, że jak wyjdę na ulicę, to padnę. A Wy? Jak wyglądał Wasz najgorszy dzień z nerwicą? Nie musicie opisywać wszystkiego wystarczy jedno zdanie, jedno uczucie, jeden moment. Dzięki, że jesteście tu ze mną. W sumie to gdzieś się trzeba wygadać, pozdrawiam