Cytat z
admin data 2026-03-29, 20:28
Witajcie
Witajcie w jednej z moich ulubionych kategorii Sukcesy i powroty do zdrowia.
W końcu miejsce, w którym nie mówimy tylko o tym, jak jest ciężko, ale też o tym, co się poprawia, co już udało się osiągnąć i jak wygląda powrót do zdrowia.
Ta kategoria jest szczególnie ważna, bo w nerwicy, lęku i depresji bardzo łatwo zobaczyć tylko ciemną stronę. Tutaj chcemy pokazywać również światło – nawet to najmniejsze.
Możesz tu dzielić się:
- małymi i dużymi sukcesami (nawet tymi, które innym mogą wydawać się „drobiazgami”)
- momentami, kiedy poczułeś/aś wyraźną poprawę
- tym, co pomogło Ci najbardziej w drodze do zdrowia
- historią swojego powrotu do normalności (lub tego, co dla Ciebie jest nową normalnością)
- motywacją i nadzieją dla innych
- tym, co kiedyś wydawało się niemożliwe, a teraz jest Twoją codziennością
Nie chodzi o to, żeby chwalić się czy udawać, że „wszystko już super”. Chodzi o realne sukcesy – od „dzisiaj wyszłam z łóżka i zrobiłam śniadanie” po „od 3 miesięcy nie miałam ataku paniki”.
Każdy krok ma znaczenie.
Ta kategoria ma dawać nadzieję osobom, które dopiero zaczynają swoją drogę lub są w samym środku kryzysu.
Zacznijmy pięknie.
Podziel się swoim sukcesem, małym lub dużym. Co ostatnio Ci się udało? Co się poprawiło? Z czego jesteś dumny/a?
Czekam na Wasze historie. One naprawdę mogą komuś dać siłę, żeby trwało dalej.
Z pozdrowieniami i szczerą radością z każdego Waszego sukcesu Admin
Witajcie
Witajcie w jednej z moich ulubionych kategorii Sukcesy i powroty do zdrowia.
W końcu miejsce, w którym nie mówimy tylko o tym, jak jest ciężko, ale też o tym, co się poprawia, co już udało się osiągnąć i jak wygląda powrót do zdrowia.
Ta kategoria jest szczególnie ważna, bo w nerwicy, lęku i depresji bardzo łatwo zobaczyć tylko ciemną stronę. Tutaj chcemy pokazywać również światło – nawet to najmniejsze.
Możesz tu dzielić się:
- małymi i dużymi sukcesami (nawet tymi, które innym mogą wydawać się „drobiazgami”)
- momentami, kiedy poczułeś/aś wyraźną poprawę
- tym, co pomogło Ci najbardziej w drodze do zdrowia
- historią swojego powrotu do normalności (lub tego, co dla Ciebie jest nową normalnością)
- motywacją i nadzieją dla innych
- tym, co kiedyś wydawało się niemożliwe, a teraz jest Twoją codziennością
Nie chodzi o to, żeby chwalić się czy udawać, że „wszystko już super”. Chodzi o realne sukcesy – od „dzisiaj wyszłam z łóżka i zrobiłam śniadanie” po „od 3 miesięcy nie miałam ataku paniki”.
Każdy krok ma znaczenie.
Ta kategoria ma dawać nadzieję osobom, które dopiero zaczynają swoją drogę lub są w samym środku kryzysu.
Zacznijmy pięknie.
Podziel się swoim sukcesem, małym lub dużym. Co ostatnio Ci się udało? Co się poprawiło? Z czego jesteś dumny/a?
Czekam na Wasze historie. One naprawdę mogą komuś dać siłę, żeby trwało dalej.
Z pozdrowieniami i szczerą radością z każdego Waszego sukcesu Admin